Çelebi Şanlıurfa’da Aday Adayı Oldu!

Gelecek Partisi Şanlıurfa Eyyübiye İlçesi Seçim Ve Hukuk İşleri Başkanı görevinden istifa etti. 28.Dönem Milletvekili Aday Adayı İzzet Çelebi Adat-y Adaylık Müracaatını Yaptı.

featured

Gelecek Partisi Şanlıurfa Eyyübiye İlçesi Seçim Ve Hukuk İşleri Başkanı görevinden istifa etti. 28.Dönem Milletvekili Aday Adayı İzzet Çelebi Adat-y Adaylık Müracaatını Yaptı.

14 Mayıs seçimlerine haftalar kala Şanlıurfa’ da siyasi hareketlilik devam ediyor. 14 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler için geri sayım başladı. Birçok kişi partilerin İl Başkanlıklarına ve Genel merkezlerine giderek başvurularını yapmaya başladı.

Gelecek Partisi Şanlıurfa Eyyübiye İlçesi Seçim Ve Hukuk İşleri Başkanı görevinden istifa etti. 28.Dönem Milletvekili Aday Adayı İzzet Çelebi Aday Adaylık Müracaatını Yaptı.

Şanlıurfa’dan Gelecek Partisi Aday Adayı olan İzzet Çelebi yaptığı Açıklamada; Tarihimizin en önemli seçimlerinden birine adım adım yaklaşmaktayız. Biliyoruz ki bu seçim ülkemizin hem bugünü hem de yarını için büyük bir önem arz ediyor. Milletimizin üzerindeki kara bulutları dağıtacak, ufkunu aydınlatacak, önünü açacak ve huzura kavuşturacak günler için gelecek partisi sizlerle.

14 Mayıs Milletvekili Genel seçimlerinde Urfa’dan aday adaylık başvurumu gelecek partisine yapmış bulunmaktayım. Baş koymuş olduğum bu yolda tüm akrabalarımın eşimin dostumun desteğini bekliyorum

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE BİR MESAJ YAYIMLADI

Gelecek Partisi 28.Dönem Şanlıurfa Aday Adayı İzzet Çelebi Ramazan Ayına girdiğimiz bu gecede Rabbim Tüm İslam Âleminin ve tüm hemşerilerimin Ramazan Ayını Mübarek kılsın’’ Dedi.

GELECEK PARTİSİ EYYÜBİYE İLÇE BAŞKANI SUPHİ KARA BAŞKAN ÇELEBİYİ TEBRİK ETTİ

Gelecek Partisi Şanlıurfa Eyyübiye İlçe Başkanı Suphi Kara Görevinden istifa edip Gelecek Partisi Şanlıurfa 28.Dönem Aday Adayı olan İzzet Çelebiyi Tebrik Ederek Başarılara imza Atacağına İnandığını ifade etti. Suphi Kara; Gelecek Partimiz adına Sayın İzzet Çelebiye Başarılar diliyor ve sonsuz desteklerimizi sunuyorum’’  dedi.

HABERİN VİDEOSU

Çelebi Şanlıurfa’da Aday Adayı Oldu!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!