Şanlıurfa’da Hasarlı Binanın Yıkımında İş Makinası Yan Yattı!

Şanlıurfa'da, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde ağır hasar gören binaların kontrollü yıkımı devam ediyor. Yıkım sırasında paletli ekskavatör yan yattı ve kurtarmak için çalışmalar yapıldı.

featured

Şanlıurfa’da, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde ağır hasar gören binaların kontrollü yıkımı devam ediyor. Yıkım sırasında paletli ekskavatör yan yattı ve kurtarmak için çalışmalar yapıldı.

Depremlerden etkilenen Şanlıurfa’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekipler tarafından yürütülen hasar tespit çalışmaları sonrası ağır hasarlı olduğu belirlenen ve acil yıkım kararı verilen binalarda çalışmalar sürüyor.

Bu kapsamda ekipler, aldıkları güvenlik tedbirlerinin ardından Atatürk Bulvarı’nda ağır hasarlı olan Emirgan Apartmanı’nın (Lokman Eczanesi’nin binası) yıkımını iş makineleriyle kontrollü şekilde gerçekleştiriyor.

Binanın büyük bölümünde yıkım işlemi tamamlanırken, enkaz üzerindeki paletli ekskavatör yan yattı. Olaya hemen müdahale eden ekipler, yan yatan iş makinasının kurtarılması için çalışma yürüttü.

Kurtarma çalışmasının tamamlanmasıyla beraber yıkım ve enkaz kaldırma işleri devam edecek.

Şanlıurfa’da Hasarlı Binanın Yıkımında İş Makinası Yan Yattı!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!