Yerel Basınla Buluşan Bozdağ’dan Müjdeler!

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesi Şanlıurfa'dan AK Parti Milletvekili Adayı gösterilen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, seçime bir hafta kala basın mensupları ile buluştu.

featured

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesi Şanlıurfa’dan AK Parti Milletvekili Adayı gösterilen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, seçime bir hafta kala basın mensupları ile buluştu.

Özel bir otelde gerçekleşen toplantıda Bakan Bozdağ, Şanlıurfalı vatandaşlara hızlı tren ve üniversite müjdesi verdi.

Bozdağ açıklamasına şöyle devam etti;’’ Yeni dönemde Şanlıurfa’mıza hızlı trenin geldiğine şahit olacaksınız.  119 km’lik Şanlıurfa Gaziantep hızlı tren hattının ihalesini önümüzdeki yıl yapıyoruz.  Daha sonra da Şanlıurfa Mardin yaklaşık 180 km’lik hızlı tren hattının da ihalesini yapacağız.

Adalet Bakanı Olduğunuzu göz önünde bulundurarak Şanlıurfa’ya bir ilk olarak Hukuk Fakültesi Müjdesi verebilir misiniz? Sorusuna Bozdağ; ‘’Elbette Şanlıurfa için Eğitimin en yüksek seviyede olmasını diliyoruz. Bu sorunuzla Şanlıurfa’da bir ilk olarak Hukuk Fakültesi ve diğer fakülteler hakkında çalışmalar başlatacağız “dedi.

Yerel Basınla Buluşan Bozdağ’dan Müjdeler!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!