YKS Temel Soru Kitapçıkları Ve Cevap Anahtarları Yayımlandı!

Yükseköğretim Kurumları Sınavı süreci, TYT ve AYT'nin ardından 120 dakika süren YDT'nin tamamlanmasıyla sona erdi. Tüm oturumların sona ermesinin ardından sınavın soru kitapçıkları ve cevap anahtarları erişime açıldı.

featured

Yükseköğretim Kurumları Sınavı süreci, TYT ve AYT’nin ardından 120 dakika süren YDT’nin tamamlanmasıyla sona erdi. Tüm oturumların sona ermesinin ardından sınavın soru kitapçıkları ve cevap anahtarları erişime açıldı.

Binlerce üniversite adayının ter döktüğü YSK’nin tüm oturumları sona erdi. Tüm oturumların soru kitapçıkları ve cevap anahtarları, ÖSYM’nin internet sitesinden erişime açıldı. YKS sonuçları, 20 Temmuz’da açıklanacak.

SORU KİTAPÇIKLARI VE CEVAPLAR YAYINLANDI

ÖSYM’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, dün yapılan Temel Yeterlilik Testi (TYT) ile bugün yapılan Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) temel soru kitapçıkları ile cevap anahtarlarına https://cdn.osym.gov.tr/yks-kitap.html bağlantısından ulaşılabilecek.

SONUÇLAR 20 TEMMUZ’DA AÇIKLANACAK

Bu yıl 22 sınav merkezinde ilk defa YKS yapıldı. Nüfus cüzdanı olmayan veya nüfus cüzdanında vatandaşlık numarası, fotoğraf bulunmayan adaylar için il/ilçe nüfus müdürlükleri bugün de açık bulunduruldu. ÖSYM takvimine göre YKS sonuçları, 20 Temmuz’da açıklanacak.

YKS Temel Soru Kitapçıkları Ve Cevap Anahtarları Yayımlandı!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!