İkinci El Otomobil Fiyatları Yüzde 15 Düştü !

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, otomobil piyasasıyla ilgili, "İkinci elde fiyatlarda yüzde 15'e varan düşüşler var, aslında bu devam edecek. Birinci el sıfır araçlarda da yüzde 15, 20'ler arasında kampanyalarla indirimler yapılıyor." dedi.

featured

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, otomobil piyasasıyla ilgili, “İkinci elde fiyatlarda yüzde 15’e varan düşüşler var, aslında bu devam edecek. Birinci el sıfır araçlarda da yüzde 15, 20’ler arasında kampanyalarla indirimler yapılıyor.” dedi.

Bolat, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda (BTSO) gerçekleştirilen ‘Bursa İş Dünyası Toplantısı’nda yaptığı konuşmada otomotiv piyasası hakkında şunları söyledi:

 “Piyasa ekonomisine inanan, özel sektörle kalkınmaya inanan bir hükûmet olarak maalesef stokçuluk vurgunculuk yöntemleriyle ya da piyasa bozucu işlemlere tevessül ederek yapılan uygulamalara da göz açtırmayacağız. Otomotiv sektöründeki o büyük çalkantılı süreci birkaç aylık çalışmayla Bakanlık olarak hükûmetimizin desteğiyle büyük ölçüde sona erdirdik.

Artık stoklar ortadan kalktı, arabalar görünür oldu. Üç saatte teslimler başladı. İkinci el piyasada yüzde 15 düşüş var. Birinci elde, sıfır arabalarda yüzde 10-15 civarında kampanyalar başladı.”

İkinci El Otomobil Fiyatları Yüzde 15 Düştü !

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!