Akaryakıt Fiyatlarında Yaşanan Düşüş Pompaya Yansıdı!

Şanlıurfa’da akaryakıt fiyatlarında yaşanan düşüş pompaya yansıdı. Benzinin litre fiyatına bugünden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 62 kuruş indirim geldi.İşte 9 Aralık güncel LPG, motorin ve benzin fiyatlarında son durum...

featured

Şanlıurfa’da akaryakıt fiyatlarında yaşanan düşüş pompaya yansıdı. Benzinin litre fiyatına bugünden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 62 kuruş indirim geldi.İşte 9 Aralık güncel LPG, motorin ve benzin fiyatlarında son durum…

Brent petrol ve döviz kurunda gözlemlenen dalgalanma beraberinde Şanlıurfa’da akaryakıt indirimi ve zammı haberlerini beraberinde getiriyor.

Uluslararası piyasada gözlemlenen düşüşün ardından brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 74,65 dolardan işlem görürken motorin fiyatlarına üst üste gelen indirimin ardında bir indirimde Benzine geldi.

BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM GELDİ

Bugünden itibaren geçerli olan akaryakıt indirimi ile benzin fiyatlarına 1 lira 62 kuruşluk indirim uygulandı. Motorin fiyatlarına da önceki gece 1 lira 34 kuruş, dün gece de 87 kuruş indirim gelmişti.

9 ARALIK GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Şanlıurfa’da bir litre benzin fiyatı: 34,08 TL

Şanlıurfa’da bir litre motorin fiyatı: 36,62 TL

Kaynak : Urfanatik

Akaryakıt Fiyatlarında Yaşanan Düşüş Pompaya Yansıdı!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!