Deprem Konutları Cumhurbaşkanı Erdoğan Tarafından Teslim Edildi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da evleri yıkılan veya ağır hasar gören afetzedeler için yapılan konutların kura çekimi ve hak sahiplerine anahtar teslimi yapıldı!

featured

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa’da evleri yıkılan veya ağır hasar gören afetzedeler için yapılan konutların kura çekimi ve hak sahiplerine anahtar teslimi yapıldı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa’da depremlerde evleri yıkılan ve ağır hasar gören depremzedeler için yapılan konutların kura çekimi ve hak sahiplerine anahtar teslimine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilk durağı ilçe belediye başkan adaylarını tanıtacağı Şanlıurfa Kapalı Spor Salonu oldu. İlçe belediye başkan adaylarını tanıtan Erdoğan, daha sonra kentteki deprem konutlarının hak sahiplerine dağıtılacağı Harran Üniversitesindeki törene geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bakanlar Mehmet Özhaseki ve Ali Yerlikaya ilk etapta yapımı tamamlanan bin 314 konutun kura çekimi için butona bastı.

“VATANDAŞLARIMIZA EVLERİNİ TESLİM EDİYORUZ”

Deprem konutları kura ve teslim töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümünde deprem bölgesini yeniden ziyaret ederek depremzedelerimizle dayanışmamızı güçlendiriyoruz. İnşası tamamlanan afet konutlarının kura çekimini yapıyoruz. Vatandaşlarımıza evlerini teslim ediyoruz.

“ŞANLIURFA’DA 4 BİN KONUTUN YAPIMI DEVAM EDİYOR”

Şanlıurfa’da 4 bin konutun yapımının sürdüğünü ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Deprem konutlarının hak sahibi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Şanlıurfa’da 4 bin konutun yapımı devam ediyor. Bunları da hak sahibi kardeşlerime peyderpey teslim edeceğiz. Deprem bölgesi vatandaşlarımızın hiçbirine mahcup olmamak için canla başla çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Deprem Konutları Cumhurbaşkanı Erdoğan Tarafından Teslim Edildi!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!