Neden Yeniden Refah? Neden Karaköprü? Çiftçi Tek,Tek Cevapladı!

Şanlıurfa'da en çok ses getiren adaylardan biri olan Yeniden Refah Partisi Karaköprü İlçe Başkan Adayı Nihat Çiftçi merak edilen sorulara yanıt verdi.

featured

Şanlıurfa’da en çok ses getiren adaylardan biri olan Yeniden Refah Partisi Karaköprü İlçe Başkan Adayı Nihat Çiftçi merak edilen sorulara yanıt verdi.

Tüm Türkiye’de ve Şanlıurfa’da yaklaşan yerel seçimler için siyasi partiler çalışmalarını sürdürüyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimlerine iki aydan kısa bir süre kala, Şanlıurfa’da kıyasıya bir rekabet başladı.

Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Nihat Çiftçi, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Adaylık sürecinde yoğun temposuna ek olarak bizlerin sorularını yanıtlayan Çiftçi Şanlıurfa’da yeni bir dönemin başlayacağını vurguladı.

‘’HALKIN KARARI’’

Yeniden refah Partisi seçerken halka danıştığını vurgulayan Çiftçi;” Halkın kararı buydu biz de Yeniden Refah Partisi Karaköprü ilçe adayı olduk.

Hafta sonu Ankara’da coşkulu bir kalabalık bizleri karşıladı geleceğe yönelik umutlar vardı, bizlerde aday olarak tanıtım programındaydık. 

NEDEN KARAKÖPRÜ?

“Hizmet sevgisi, Karaköprü sevgisi, Karaköprü benim doğup büyüdüğüm ve yaşadığım bir ilçe, ben belediye başkanlığında büyük, küçük demiyorum öyle bir kaprisim yok.

Halk istedi arzuladı, bireysel bir karar değil halkın sesine kulak verdik. Takdir milletin sonuç sadece 31 Mart 2024’te belli olur” Dedi.

Neden Yeniden Refah? Neden Karaköprü? Çiftçi Tek,Tek Cevapladı!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!