Şanlıurfa Turizminde “Kupa” Hareketliliği!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 7 Nisan'da oynanacak 2023 Turkcell Süper Kupa maçının Şanlıurfa'ya alınması, kentteki turizmcileri sevindirdi.

featured

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 7 Nisan’da oynanacak 2023 Turkcell Süper Kupa maçının Şanlıurfa’ya alınması, kentteki turizmcileri sevindirdi.

ŞANLIURFA TURİZMİNDE “KUPA” HAREKETLİLİĞİ

Futbolda en son 2010’da Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile Trabzonspor’u ağırlayan Şanlıurfa’da, Galatasaray ile Fenerbahçe’nin karşılaşacağı Süper Kupa maçına ev sahipliği yapacak olmanın sevinci ve gururu yaşanıyor

Güneydoğu’nun kültür ve gastronomi alanında önde gelen kentlerinden Şanlıurfa, dev maçı izlemek için şehre gelecek sporseverlerle büyük bir turizm hareketliliği yaşayacak.

“MİSAFİRLERİMİZİ EN GÜZEL ŞEKİLDE AĞIRLAMAK İSTİYORUZ”

Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberleri Odası Genel Sekreteri Müslüm Çoban: “Biz turizmciler olarak kente gelecek misafirleri ağırlamak için çalışmalarımıza başladık. Otellerimizde yer kalmasa bile, gelen misafirlerimizi evlerimizde ağırlayacağız. Daha önce 2010’da Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan Türkiye Kupası final maçında da otellerde yer bulamayan misafirlerimizi evlerimizde ağırladık.

Konukları en iyi şekilde ağırlamak için çaba göstereceklerini belirten Çoban Maç için kentimize geleceklerin eğer imkanları varsa 1-2 gün önce gelmelerini tavsiye ediyorum çünkü Şanlıurfa’nın tarihini, kültürünü, Urfalıları yakından görüp ve sonrasında hep birlikte maçı izleyip kupayı hep birlikte kaldıralım. Cumhuriyetimiz kazanacak, Türkiye’miz kazanacak ve biz kazanacağız.”

“TURİZMCİ OLARAK ÇOK UMUTLUYUZ”

Seyahat acentesi yetkilisi Mahmut Doğan;”Misafirlerimizin maç dışında Karahantepe, Göbeklitepe, Balıklıgöl ve müzelerimizi gelip görmelerini ve yemeklerimiz tatmalarını tavsiye ediyoruz. Geldiklerinde asla pişman olmayacaklarını düşünüyoruz. Turizmci olarak çok umutluyuz, her sektörde çok güzel kazançlar elde edileceğini düşünüyoruz.” diye konuştu.

AA

Şanlıurfa Turizminde “Kupa” Hareketliliği!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!