Şanlıurfalı Başkanların Kadir Gecesi Mesajı!

Ramazanın 27. gecesine denk gelen ve Kur'an-ı Kerim'de "Bin aydan daha hayırlı" olduğu bildirilen Kadir Gecesi bugün idrak edilecek. Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkanı ve merkez ilçe belediye başkanları Mübarek kadir gecesi dolasıyla mesaj yayımladı.

featured

Ramazanın 27. gecesine denk gelen ve Kur’an-ı Kerim’de “Bin aydan daha hayırlı” olduğu bildirilen Kadir Gecesi bugün idrak edilecek. Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkanı ve merkez ilçe belediye başkanları Mübarek kadir gecesi dolasıyla mesaj yayımladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Gülpınar yayımladığı mesajda;’’ Dua ve tövbelerin kabul edildiği bu müstesna gecenin, tüm insanlık için huzur, barış ve kurtuluşa vesile olmasını diliyor, başta kıymetli hemşehrilerimiz olmak üzere tüm milletimizin ve İslam âleminin Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajında ;’’ Bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gecenin sağlığa, huzura ve ilahi affa vesile olması dileğiyle… Kadir gecemiz mübarek olsun’’ dedi.

Karaköprü Belediye Başkan Avukat Nihat Çiftçi yayımladığı Mesajda’’ O gecedir ki, bin yıldan hayırlıdır. O gecedir ki, tüm günahların af olduğu gecedir. O gecedir ki, yeni başlangıçlar için en güzel gecedir.  Bizlerde bu mübarek gecede Karaköprü’ye en iyi şekilde hizmet etmeyi diliyoruz. Bu mübarek gecede dualarınızın kabul edilmesi dileği ile Kadir Geceniz mübarek olsun’’ dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, bin aydan hayırlı olan bu gecede duanın önemine değinerek, Gazze’deki Müslümanlar için hassaten dua edilmesini istedi.

Şanlıurfalı Başkanların Kadir Gecesi Mesajı!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!