Bakan Nebati Hobi Bahçelerinde Kalan Depremzedeleri ziyaret etti

Bakan Nebati hobi bahçelerini kullanan depremzedeleri ziyaret ederek ihtiyaçlarını dinledi.

featured

Bakan Nebati hobi bahçelerini kullanan depremzedeleri ziyaret ederek ihtiyaçlarını dinledi.

Hobi Bahçeleri Depremzedelere derman oldu!! Bakan Nebati Hobi Bahçesine hayran kaldı! Şanlıurfalı bakan Nurettin NEBATİ Hasar tesbit çalışmaları ve Konteyner Kent için Şanlıurfa’ya gelereke istişare toplantısında bulundu.

Şanlıurfa’nın birçok yerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ‘ün sosyal Proje kapsamında açılan Sosyal Tesis ve Hobi evleri Depremzedelere derman oldu. Depremzedelerin depremin ilk dakikaları itibariyle Sosyal tesislerini Şanlıurfalı vatandaşlara ardına kadar açtı. Hobi Evleri de bunlardan biri.  Bakan Nurettin NEBATİ, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte Hobi Evlerini ziyaret ederek deprem zedelerle buluştu.. İhtiyaçların karşılanması çalışmaların son hızla devam ediyor.

Bakan Nebati Şanlıurfa’da Birçok Projeyle birlikte Hobi Evlerinin de Depremzedelere derman olduğunu belirterek Bu tür Sosyal tesislerin çoğalması gerektiğini belirli amaçlarla kurulmuş olan bu yapıların Deprem gibi afetlerde Vatandaşlara derman olduğu için bu tür projelerin çoğalması için gerekli çalışmaları başlattığını vurguladı. Bakan Nebati Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkürlerini iletti.

Bakan Nebati Hobi Bahçelerinde Kalan Depremzedeleri ziyaret etti

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!