Hiç Bir Şeyden Ders Almıyoruz! Perde Betonu Keserken Görüntülendiler!

11 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinden gelen bir görüntü "Hiç bir şeyden ders almadığımızı" gözler önüne serdi. 

featured

11 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinden gelen bir görüntü “Hiç bir şeyden ders almadığımızı” gözler önüne serdi. 

6 katlı binanın bodrum katına kaçak yapı açmaya çalışan kişiler, perde betonu keserken yakalandı. Olay anını bir kişi anbean kaydederken, zabıta ekipleri “İmar Kanunu’na aykırı işlem yapmak”tan tutanak tuttu.

Kaçak depo kapısını, binanın perde betonu keserek açmaya çalışan iki kişi ve depo sorumlusu olduğu iddia edilen yabancı uyruklu bir kişiyi tespit eden Çerkezköy Belediyesi zabıta ekipleri, şahıslar hakkında “İmar Kanunu’na aykırı işlem yapmak”tan tutanak tuttu.

Onlarca insanın yaşadığı altı katlı binada bina sakinleri durumu görmezlikten gelirken, çevredeki duyarlı vatandaşların ihbarıyla gazetecilerin olay yerine gelmesi sonrası bir gazetecinin “Perde beton mu kesiliyor?” sorusu üzerine, betonu kesen usta gazeteciye tepki göstermeye çalışarak, kameranın kapatılmasını istedi. Depoya kapı açmaya çalışan dükkan sahipleri, demirciden sipariş verdikleri kapıyı da hazır tutarlarken, olayda karşılarında zabıtayı gören inşaatçılar, beton delici ve matkapları arabalarına koyarak olay yerinden uzaklaştı.

Hiç Bir Şeyden Ders Almıyoruz! Perde Betonu Keserken Görüntülendiler!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!