Beyazgül Sahada: Yağışlar Ekipleri Alarma Geçirdi!

Sel nedeniyle 17 kişinin hayatını kaybettiği Şanlıurfa'da beklenen yağış dalgası yeniden etkili olurken, oluşabilecek olumsuz durumlara karşı ekipler alarma geçti.

featured

Sel nedeniyle 17 kişinin hayatını kaybettiği Şanlıurfa’da beklenen yağış dalgası yeniden etkili olurken, oluşabilecek olumsuz durumlara karşı ekipler alarma geçti.

Şanlıurfa’da sağanak yağış etkili oluyor. Kent merkezinde öğlenden itibaren başlayan gök gürültülü sağanak yağış kentte hayatı olumsuz etkiliyor.

Önceki hafta yaşanan sel felaketi nedeniyle 17 kişinin hayatını kaybettiği Şanlıurfa’da beklenen yağışlar yeninden kendini gösterdi. Meteorolojinin uyarısını dikkate alan ekipler, yağışlar başladıktan hemen sonra alt geçitleri trafiğe kapatarak yollarda önlem aldı.

BEYAZGÜL SAHADA İNCELEMEDE BULUNDU!

Yağışın etkisini göstermesi ile birlikte sahada incelemelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;’’ Sağanak yağışların etkisini artırdığı şehrimizde Cavsak ve Sırrın Derelerinde incelemelerde bulunduk. Şehrimizin her noktasında tüm araç ve personellerimizle aralıksız bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her zaman sahada, her an görev başındayız. Allah memleketimizi her türlü kaza ve beladan muhafaza eylesin inşallah’’ dedi.

Beyazgül Sahada: Yağışlar Ekipleri Alarma Geçirdi!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!