Erdoğan Şanlıurfa’da Büyük Coşkuyla Karşılandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa’da 18 Mart Çanakkale Caddesi'nde düzenlene temel atma törenine katıldı seçmenlerle buluşan Erdoğan Şanlıurfalılardan bir kez daha destek istedi. Erdoğan’ı görmek için saatler öncesinde miting alanına gelen vatandaşlar ‘’14 Mayıs da tekrar tarih yazacaklarını meydanı 6’lı masaya bırakmayacaklarını belirtti.

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa’da 18 Mart Çanakkale Caddesi’nde düzenlene temel atma törenine katıldı seçmenlerle buluşan Erdoğan Şanlıurfalılardan bir kez daha destek istedi. Erdoğan’ı görmek için saatler öncesinde miting alanına gelen vatandaşlar ‘’14 Mayıs da tekrar tarih yazacaklarını meydanı 6’lı masaya bırakmayacaklarını belirtti.

Tören alanındaki katılımın muhteşem olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfalıların, tören alanındaki muhabbeti 14 Mayıs’ta farklı bir bayrama çevireceklerine inandığını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından Şanlıurfa’da yapımı tamamlanan konut ve dükkânların anahtar teslimini yaptı. Yapılan duanın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, beraberindekilerle butona basarak, konutların temelini attı.

Şanlıurfa’nın Türkiye’nin en kadim şehirlerinden insanlarının da kıymet bilen vefalı insanlardan biri olduğuna dikkati çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan 14 Mayıs seçimleri için alanı dolduran on binlerce Şanlıurfalıdan bir kez daha destek istedi.

Miting alanını saatlerce öncesinden dolduran vatandaşlar Erdoğan’ın Türkiye için yaptıklarından bahsederken meydanı 6’lı masaya bırakmayacaklarına dikkat çekti.

Erdoğan Şanlıurfa’da Büyük Coşkuyla Karşılandı!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!