Şanlıurfalı Tarım İşçilerini Taşıyan Minibüs Kaza Yaptı: Ölü ve Yaralılar Var!

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda Şanlıurfa Viranşehirli mevsimlik tarım işçilerini taşıyan bir minibüsün karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada 3 TIR, 1 minibüs ve 1 hafif ticari araç yer aldı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken 20 kişi yaralandı.

featured

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nda Şanlıurfa Viranşehirli mevsimlik tarım işçilerini taşıyan bir minibüsün karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada 3 TIR, 1 minibüs ve 1 hafif ticari araç yer aldı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken 20 kişi yaralandı.

Kazanın sebebi henüz öğrenilemeyen bir tırın kontrolden çıkması oldu. TIR, bariyerlere çarparak durdu. Arkadan gelen 2 TIR, bir hafif ticari araç ve mevsimlik tarım işçilerini taşıyan minibüs de kazaya karıştı.

Kaza haberinin alınmasının ardından olay yerine birçok ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Kazanın etkisiyle otoyolun Gaziantep-Adana istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü sağlandı, ancak yaklaşık 5 saat süren çalışmaların ardından normal trafiğe dönüldü.

Aynı zamanda, kaza nedeniyle oluşan 5 kilometrelik araç kuyruğu da yolun açılmasıyla azalmaya başladı.

Şanlıurfalı Tarım İşçilerini Taşıyan Minibüs Kaza Yaptı: Ölü ve Yaralılar Var!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!