Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kabine Toplantısı Sonrası Önemli Açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası ekonomiye ve dış politikaya yönelik önemli mesajlar verdi.

featured

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası ekonomiye ve dış politikaya yönelik önemli mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine’yi topladı. Beştepe’de basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantı, saat 15.50’de başladı. Toplantı 3 saat 20 dakika sürdü. Toplantı sonrası kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ekonomi ve dış politikaya dair önemli mesajlar verdi.

“TÜM KESİMLERİN GÖNLÜNÜ ALACAĞIZ, YILBAŞI CİVARI NETİCEYE ULAŞTIRACAĞIZ”

“Asgari ücret ve emekli maaşlarına ilişkin ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Asgari ücret ve emekli maaşlarıyla ilgili bir huzursuzluk ortaya çıktı. Kamu işçisi, memuru nasıl ortada bırakmadıysak çalışanından emeklisine hiç kimsenin mağduriyetinin kalıcı olmasına rıza göstermeyiz. Ek bütçede deprem bölgesinin kalkınmasını sağlayacak projelere verdik.

Hem bütçe gelirlerini artırmaya hem de bütçe dışı kaynak sağlamaya yönelik çalışmalarımızın semerisini gördükçe kendini mağdur hisseden tüm kesimlerin gönlünü mutlaka alacağız. Bunu da çok gecikmeden yılbaşı civarı neticeye ulaştırmayı bekliyoruz. Milletimizin serinkanlı olarak bize güvenmelerine ve ülkelerinin geleceğine sahip çıkmayı istiyorum” ifadelerini kullandı.

MEMUR VE EMEKLİ MAAŞLARI

Asgari ücret ve emekli maaşlarıyla ilgili bir huzursuzluk ortaya çıktı. Kamu işçisi, memuru nasıl ortada bırakmadıysak çalışanından emeklisine hiç kimsenin mağduriyetinin kalıcı olmasına rıza göstermeyiz. Ek bütçede deprem bölgesinin kalkınmasını sağlayacak projelere verdik.

Hem bütçe gelirlerini artırmaya hem de bütçe dışı kaynak sağlamaya yönelik çalışmalarımızın semerisini gördükçe kendini mağdur hisseden tüm kesimlerin gönlünü mutlaka alacağız. Bunu da çok gecikmeden yılbaşı civarı neticeye ulaştırmayı bekliyoruz. Milletimizin serinkanlı olarak bize güvenmelerine ve ülkelerinin geleceğine sahip çıkmayı istiyorum.

OTOMOBİL STOKÇULUĞU VE KİRA ARTIŞI

Gün sonunda yüksek kazanç sağlamış gibi görünen bu süreç herkesin hanesine zarar olarak yazılacak sonuçlara gebedir. Hiç kimsenin bilerek ve isteyerek ne kendisine ne evlatlarına ne de ülkesine böyle bir kötülük yapacağına ihtimal vermiyorum. Şayet ihmali ve kastı olanlar çıkarsa devlet olarak biz de gereğini yapmaktan çekinmeyiz. Ticaret Bakanlığımız otomobil piyasasında görülen stokçuluğun önüne geçmek için denetimlerini artırdı.

Kira fiyatlarıyla ilgili ne gibi adımlar atacağımızla ilgili değerlendirmelerimiz sürüyor. Allah’ın izniyle enflasyon başta olmak üzere ekonomideki sıkıntıların üstesinden geleceğiz. Rabbim yolumuzu ve bahtımızı açık etsin diyor, sizleri bir kez daha sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Kalın sağlıcakla.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kabine Toplantısı Sonrası Önemli Açıklamalar!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!