Şanlıurfa’da Şehit Polis Memleketine Uğurlandı!

Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü ilçesinde zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu şehit olan polis memuru Ramazan Kütük'ün cenazesi, defnedilmek üzere Hatay'a gönderildi.

featured
ŞANLIURFA'DA ZIRHLI ARACIN DEVRİLMESİ SONUCU ŞEHİT OLAN POLİS MEMURUNUN NAAŞI MEMLEKETİNE UĞURLANDI. (BEKİR ŞEYHANLI - ŞİNASİ İNAN/ŞANLIURFA-İHA) Şanlıurfa'da zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan polis memurunun naaşı memleketine uğurlandı.

Şanlıurfa’nın merkez Karaköprü ilçesinde zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu şehit olan polis memuru Ramazan Kütük’ün cenazesi, defnedilmek üzere Hatay’a gönderildi.

Polis memuru Ramazan Kütük yönetimindeki 63 A 0918 plakalı zırhlı araç, Karşıyaka Mahallesi’ndeki Çevik Kuvvet yerleşkesinden çıkış yaparken kontrolden çıkarak devrildi.

Bölgedeki polislerce ilk müdahalesi yapılan Kütük, ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kütük, buradaki müdahaleye rağmen şehit oldu.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve doktorlarla görüştükten sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, bu tür olayların kendilerini derinden üzdüğünü belirterek, şehit olan polis memuruna Allah’tan rahmet diledi.

Şehit polis memuru Kütük’ün Türk bayrağına sarılı cenazesi, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü önüne getirildi.

Cenazenin getirildiği sırada şehidin yakınları Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Buradaki törende, Kütük’ün öz geçmişi okundu, İl Müftüsü Ramazan Tolan tarafından dua edilerek, helallik alındı.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, törende yaptığı konuşmada, kendisini devletine, milletine, teşkilatına adayan Kütük’e Allah’tan rahmet diledi.

Törene, Kütük’ün eşi Türkay, babası Kasım, annesi Saliha Kütük, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ile bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile askerler ve polisler katıldı.

Törenin ardından Kütük’ün naaşı, defnedilmek üzere Hatay’a gönderildi.

Şanlıurfa’da Şehit Polis Memleketine Uğurlandı!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!