İstanbul’da Kritik Toplantı: Şimşek ve Erkan Uluslararası Yatırımcılarla Görüşecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan yarın İstanbul'da JP Morgan'ın düzenleyeceği yatırımcı toplantısına katılacak. Kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Şimşek ve Erkan'ın toplantıda bir konuşma yapacak.

featured

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan yarın İstanbul’da JP Morgan’ın düzenleyeceği yatırımcı toplantısına katılacak. Kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Şimşek ve Erkan’ın toplantıda bir konuşma yapacak.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan yarın İstanbul’da dünyanın önemli bankalarından olan JP Morgan’ın düzenleyeceği yatırımcı toplantısına katılacak.

MERKEZ BANKASINDAN BİR AÇIKLAMA GELDİ

Reuters’ta yer alan habere göre, Şimşek ve Erkan’ın toplantıda bir konuşma yapacak. Bir kaynak ise “Şimşek yatırımcılarla ekonomi yönetiminin bugüne kadar yaptıklarının yanı sıra beklentilerini de paylaşacak” dedi.

Hazine, TCMB konuyla ilgili herhangi bir bilgi paylaşmadı, JP Morgan haberin yazıldığı sırada bir açıklama yapmadı. Erkan geçen hafta yılın üçüncüsü enflasyon raporunun açıklandığı toplantıda ilk kez basının sorularını yanıtlamış ve en kısa zamanda yatırımcı toplantıları yapacaklarını açıklamıştı.

İstanbul’da Kritik Toplantı: Şimşek ve Erkan Uluslararası Yatırımcılarla Görüşecek!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!