Geçtiğimiz Günlerde Düşen Göktaşı Bulundu: Satışa Çıkarıldı!

Geçtiğimiz cumartesi akşamı Türkiye'nin doğusunda meydana gelen göktaşı düşme olayı sonrası bir vatandaş Diyarbakır'da tarlasında yarım kiloluk cisim buldu. Göktaşı olduğu düşünülen cismi köylüler 4 milyondan satışa çıkardı.

featured

Geçtiğimiz cumartesi akşamı Türkiye’nin doğusunda meydana gelen göktaşı düşme olayı sonrası bir vatandaş Diyarbakır’da tarlasında yarım kiloluk cisim buldu. Göktaşı olduğu düşünülen cismi köylüler 4 milyondan satışa çıkardı.

Son günlerde düşen meteorun parçası, Türkiye gündeminin merakla takip edilen bir konusu haline geldi. Bu düşen meteor parçasına öyle bir değer biçildi ki, duyanların şaşkına döneceği bir rakam…

Türkiye’de 2 Eylül tarihinde Doğu ve Güneydoğu illerinde gözlemlenen ve büyük ilgi uyandıran göktaşının bir parçası, Diyarbakır’ın Ergani ilçesine düştü.

ARKADAŞLARIYLA 4 SAAT BOYUNCA ARADI

Ergani ilçesindeki Güneştepe Mahallesi’nde bulunan Umut Can Güneş, olaya tanık oldu. Gökyüzünün aniden maviye dönmesi üzerine, arkadaşlarıyla birlikte olay yerine hareket etti. Tarlasında yaklaşık 4 saat süren aramaların sonunda, bölgede daha önce rastlanmayan bir taşı buldu.

METEORUN PARÇASI TAM 4 MİLYON TL DEĞERİNDE

Tarlanın içinde bulunan bu 500 gramlık göktaşı, tam 4 milyon lira gibi etkileyici bir fiyatla satışa sunuldu.

Geçtiğimiz Günlerde Düşen Göktaşı Bulundu: Satışa Çıkarıldı!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!