Cumartesi Günü Şanlıurfa’nın 6 İlçesinde Elektrik Kesintisi Yaşanacak!

featured

Dicle Elektrik Dağıtım Şirketi yaptığı duyuruda, Şanlıurfa’nın 6 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Şanlıurfa’nın 6 ilçesinde 9 Eylül 2023, cumartesi günü Dicle elektrik tarafından elektrik kesintisi yapılacak.

Elektrik kesintisi yaşayacak yerler ve saatleri…

HALİLİYE

Batıkent, Yeşildere, Yenice, Şahinler, Eyüpkent, Küçükhan, Bildim, İkizce, Büyükhan, Akçamescit, Beyazyaprak, Asya, Büyükhancağız, Sırrın ve Konuklu mahallelerinde f4 fabrikalar fiderinde yapılacak osos okuma çalışmasından dolayı saat 09.00 ile 15.30 arasında planlı kesinti yapılacaktır.

EYYÜBİYE

Yeşildere, Ovabeyli, Uğurlu, Yukarıçaykuyu, Sultantepe, Açmalı, Gelincik, Küçükhan, Bildim, Abdurrahmandede, Çamurlu, Altın, Külünçe ve Beyazyaprak mahallerinde Tahiroğulları tarafından AG pano değişimi yapılacağından dolayı 06.00 ile 17.00 saatleri arasında planlı kesinti yapılacaktır.

SURUÇ

Mürşitpınar, Binatlı, Yıldız, Çaykara, Kurutepe, Tokçalı, Günebakan ve Tavşanköy mahallelerinde Ekremoğulları firması tarafından og hat deplasesi yapılacağından dolayı saat 09.00 ile 17.00 arasında enerji kesintisi yapılacaktır.

SİVEREK

Eğriçay, Savucak, İleri, Eskihan, Avurtepe, Kavaklıdere, Söylemez, Gürakar, Kamışlı, Güzelpınar ve Bardakçı mahallerinde Tahiroğulları Elektrik tarafından hat bakımı yapılacağından dolayı 09.00 ile 18.00 arasında elektrik kesintisi yapılacaktır

BOZOVA

Yaylak, Narsait, Köseşahin, Küpeli, Gözenek, Norçin, Hacılar, Koçveran, Koçhisar, Türkmenören, Dutluk, Kargılı, Karacaören ve Maşuk mahallerinde Yaylak Kök binasından Koçhisar Çıkışında 3. seviye bakım çalışması sebebiyle saat 08.00 ile 18.00 arasında enerji kesintisi uygulanacaktır.

HİLVAN

Üçkuyu, Yeni, Gölebakan, Mantarlı, Aşağıçatak, Aslanlı, Arınık, Doğrular, Sucuhan, Kepirkucak, Bölükbaşı, İncirli, Buğur, Kuskunlu, Özbaş ve Taşlı mahallerinde f-5 fideri önündeki beton direk ve çevre yolundaki çift devre beton direkte xlpe kablo bağlantı noktaları için saat 09.00 ile 18.00 arasında enerji kesintisi yaşanacaktır.

Cumartesi Günü Şanlıurfa’nın 6 İlçesinde Elektrik Kesintisi Yaşanacak!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!