10 Maçtır Yenilmeyen Şanlıurfaspor’da Hedef Süper Lig!

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Haçım İzol:"Bu sezon amacımız önce ligde kalıcı olmak arkasından play-off'u kovalamak. El ele hep beraber Süper Lig'e gidebilmek için de elimizden gelen bütün mücadeleyi göstereceğiz"

featured

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Haçım İzol:”Bu sezon amacımız önce ligde kalıcı olmak arkasından play-off’u kovalamak. El ele hep beraber Süper Lig’e gidebilmek için de elimizden gelen bütün mücadeleyi göstereceğiz”

Trendyol 1. Lig’in yeni ekiplerinden ASTOR Enerji Şanlıurfaspor, 10 maçlık yenilmezlik serisini devam ettirerek Süper Lig’e çıkmak istiyor.

Geride kalan sezondan bu yana oynadığı son 10 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik alan Şanlıurfaspor, rakip fileleri 22 kez havalandırırken kalesinde ise 8 gol gördü.

Bu sezon mücadele ettiği Trendyol 1. Lig’de 4 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik elde eden sarı-yeşilli ekip, topladığı 8 puanla 5. haftaya 5. sırada girdi.

“SÜPER LİG İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Haçım İzol, yıllar sonra takımın şampiyonluk sevinci yaşayarak bu sezon Trendyol 1. Lig’de mücadele etme hakkı kazandığını hatırlattı.

Bu sezona da iyi başladıklarını vurgulayan İzol, yaptıkları nokta transferlerle takımın eksikliklerini gidermeye çalıştıklarını dile getirdi.

Güzel başladıkları ligi güzel bitirmek istediklerini aktaran İzol, “Umarım çok güzel bir sezon geçiririz. Dört maçtır da yenilmezlik serimiz devam ediyor. İçeride ve dışarıda birer galibiyet, dışarıda ve içeride birer beraberlik aldık. Bu sezon amacımız önce ligde kalıcı olmak arkasından play-off’u kovalamak. El ele hep beraber Süper Lig’e gidebilmek için de elimizden gelen bütün mücadeleyi göstereceğiz.” diye konuştu.

10 Maçtır Yenilmeyen Şanlıurfaspor’da Hedef Süper Lig!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!