Şanlıurfa’da 6 Hasta Yakını 3 Doktoru Darp Etti!

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli 3 doktor, acil servislerinde çalışırken bir grup tarafından darp edildi.

featured

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli 3 doktor, acil servislerinde çalışırken bir grup tarafından darp edildi.

Olayın detaylarına göre, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servisinde görev yapan 3 doktor, acile gelen bir grup insan tarafından saldırıya uğradı ve darp edildi.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanemizde görevli doktorlarımıza yapılan saldırıyı esefle kınıyor, kıymetli doktorlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şüpheliler yakalanarak gerekli adli süreç başlatılmış olup, olayı yakından takip ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Abdullah Solmaz da doktorlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Mehmet Akif İnan EAH. görevli 3 hekimimize yapılan saldırıyı esefle kınıyor, hekimlerimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Saldırganlar yakalanarak gerekli adli süreç başlatılmıştır. Müdürlük olarak olayın yakından takipçisi olacağız.” şeklinde konuştu.

Kaynak :Gap Times

Şanlıurfa’da 6 Hasta Yakını 3 Doktoru Darp Etti!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!