Şanlıurfa’da DEDAŞ Elektrik Kesintilerinin Yapılacağı İlçeleri Açıkladı!

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş, Şanlıurfa’da 18 Ekim Çarşamba günü elektrik kesintileri uygulanacak ilçe ve sokakları açıkladı.

featured

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş, Şanlıurfa’da 18 Ekim Çarşamba günü elektrik kesintileri uygulanacak ilçe ve sokakları açıkladı.

Şanlıurfa’nın çeşitli ilçe ve mahallelerinde, Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından 18 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan planlı bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri uygulanacak.

 İşte ilçe ve sokaklar şöyle:

KARAKÖPRÜ:

Göbekli – Çiftekemer – Tatburcu – Ergünköy – Ayanlar – Kızılburç- Örcünlü – Çıralı- Büyükalanlı –Yoğunburç – Yukarıkoşma-  Taşan – Kılçık – Gökören – Pirhalil- Tunalı-Ortaören- Arpalı mahallelerinde, direk tipi trafo bakımı yapılacağından dolayı saat 08.30 ile 18.00 arasında enerji kesintisi yaşanacaktır.

HİLVAN:

Karacurun- Bahçelievler-Bağlar-Yeni-Yuvacalı-Üçüzler- Göktepe mahallelerinde, direk tipi trafo bakımı yapılacağından dolayı saat 08.30 ile 13.00 arasında enerji kesintisi yapılacak.

HALİLİYE:

Günbalı-Apalı-Keserdede-Kısas-Emirler-Kahraman-Mamuca-Gülveren-Çekçek-Çukurdoruç-Güçlü-Osmanbey-Akçalı-

Kepirli mahallelerinde, direk tipi trafo bakımı yapılacağından dolayı saat 08.30 ile 13.00 arasında elektrik kesintisi yapılacaktır.

EYYÜBİYE:

Karaali-Bayraklı-Karahisar-Nadire-Bulduk-Altıntepe-Yaşar-Horozköy-Kınalı-Akören-Üçkonak-Yarımsu-Havşanlı-Kesme-Güzelköy-Köseköy-İkiağız-Yenisu-Ballıca-Yazılıkavak-Karpuzlu-Bağlar-Asri-Çatallı-Dalbaşı-Çanakçı-Tepedibi-İbrik-Açıkyazı-Mamuca-Mehmetçik- Şenocak mahallelerinde 0339445-63tr-26985 nolu hattın devre dışı bırakılması için saat 13.00 ile 16.00 arasında enerji kesintisi uygulanacaktır.

CEYLANPINAR:

Aşağıdoruklu-Gültepe Avcılı – Yukarıdoruklu – Aydın – Boğalı – Altınköy – Yeniköy- Maden mahallelerinde OG hat bakım çalışması yapılacağından dolayı saat 09.00 ile 18.00 arasında kesinti yaşanacaktır.

BİRECİK:

Meydan – Abdallı-Akarçay-Hoca Şerif-Mezra –Kurtuluş-Sancak-Saha- Merkez mahallelerinde bina ve dahili trafo bakım çalışması yapılacağından dolayı saat 13.00 ile 18.00 arasında enerji kesintisi yaşanacaktır.

AKÇAKALE:

Yeni-Fevzi Çakmak-Süleymanşah-Gülveren-Yenişehir-Adnan Menderes-Zorlu- Öncül mahallerinde kök çıkışı üzerindeki tesisatlarda osos okuma çalışmasından dolayı saat 13.30 ile 15.30 arasında planlı kesinti uygulanacaktır.

Elektrik kesintileri, belirtilen saat aralıklarında ilgili mahallelerde enerji kaynaklarının kesilmesine neden olacaktır. Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. yetkilileri, bu kesintilerin planlı bakım çalışmaları çerçevesinde gerçekleştirileceğini ve vatandaşların kesinti süresince gerekli önlemleri almalarını önermektedir. Elektrik kesintileri, iş ve günlük yaşamı etkileyebileceğinden, etkilenen bölgelerdeki vatandaşların gerekli tedbirleri almaları önemlidir.

Kaynak: Urfanatik

Şanlıurfa’da DEDAŞ Elektrik Kesintilerinin Yapılacağı İlçeleri Açıkladı!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!