Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Basınla Buluştu!

Saadet Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Resul Bebe basın mensuplarıyla bir araya geldi.

featured

Saadet Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Resul Bebe basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Saadet Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Resul Bebe adaylık sonrası ilk basın toplantısını gerçekleştirdi.

Özel bir mekanda yapılan toplantıya Bebe’nin yanı sıra Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Yiğit  ve yerel basın mensupları katıldı.

Bebe açıklamasında şu ifadelere ye verdi:’’ Klasik merkezi siyaset, yerel siyaset anlayışının artık ortadan kalktığını, yerel siyasetle ulusal siyasetin, aslında ulusal siyasetle dünya siyasetinin iç içe geçtiği, yeni bir dünyada yaşamaktayız. Gerektiğinde bir belediye başkanı hem ulusal hem uluslararası arenada ilişkiler kurabilmekte, önemli roller oynayabilmektedir.

Ulusal ve yerel siyasetimizde dünya standartlarını yakalamak mecburiyetindeyiz. Çatışma dili yerine barışın, diyaloğun, kardeşliğin hakim olduğu bir anlayışı benimsemek zorundayız. Yerel ve ulusal siyasetimizde şeffaflığın, hesap verebilirliğin, bağımsız medyanın, bağımsız ve tarafsız yargının hakim olduğu bir yapıyı tesis etmek zorundayız. Tabular yerine proje siyaseti yapmak mecburiyetindeyiz. İnsanımıza daha temiz yaşanabilir şehirler sunmamız gerekiyor.  Gelecekte tüm bunların hakim olacağı bir Türkiye olmasını diliyorum tekrar davetime icabet etmenizde dolayı hepinize saygılarımı sunuyorum. Eğer sorularınız varsa memnuniyetle cevaplamak isterim.’’

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Basınla Buluştu!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!