Ek Uçak Seferleri Düzenlenecek:  Urfa Valisi’nden Süper Kupa Açıklaması!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 7 Nisan'da Şanlıurfa'da 11 Nisan stadyumunda oynanacak olan Süper Kupa maçı için açıklamalarda bulundu.

featured

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 7 Nisan’da Şanlıurfa’da 11 Nisan stadyumunda oynanacak olan Süper Kupa maçı için açıklamalarda bulundu.

29 Aralık’ta Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanması planlanan Süper Kupa finali, 7 Nisan’da saat 21:00’da Şanlıurfa’da 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacağu duyurulmuştu.

Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları ile Şanlıurfalıların gündeminden düşmeyen Süper Kupa finaline ilişkin Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak açıklamalarda bulundu.

Yaptığı açıklamada Vali Şıldak, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 7 Nisan’da Şanlıurfa’da oynanacak 2023 Turkcell Süper Kupa maçı hazırlıklarına başladıklarını bildirdi.

ŞANLIURFA SÜPER KUPA HEYECANINA HAZIR

Şıldak, Türkiye Futbol Federasyonu’nun Şanlıurfa’ya Süper Kupa finalini vermesinin büyük bir moral ve heyecan kaynağı olduğunu söyledi. 11 Nisan Stadyumu’nun kısa bir süre önce yenilenen tribünleri ve 26 bin seyirci kapasitesiyle FIFA standartlarına uygun olduğunu belirten Şıldak, maç öncesi ihtiyaç duyulan bazı bakım ve onarım çalışmalarının da hızlıca tamamlanacağını kaydetti.

EK UÇAK SEFERLERİ VE KONAKLAMA

Vali Şıldak, Süper Kupa finali için ek uçak seferleri düzenlenmesi için görüşmelerin başladığını da açıkladı. Maçı izlemek için Şanlıurfa’ya gelecek sporseverlerin konaklaması için otellerin yanı sıra kamu tesislerinin de tam kapasiteyle hazır olacağını bildirdi.

ŞANLIURFA’NIN POTANSİYELİ

Şıldak, Süper Kupa finalinin Şanlıurfa için büyük bir kazanım olduğunu ve şehrin bu tür organizasyonları yapabilme kabiliyetini ve potansiyelini bir kez daha göstereceğini vurguladı. 2010 yılında Türkiye Kupası finaline ev sahipliği yapan Şanlıurfa’nın, Süper Kupa finaliyle de bu alandaki başarısını taçlandırmak istediğini ifade etti.

TURİZM VE EKONOMİYE KATKI

Vali Şıldak, Süper Kupa finalinin Şanlıurfa’nın turizmi ve ekonomisine de önemli katkı sağlayacağına inandığını söyledi. Maçın heyecanını yaşamak için Şanlıurfa’ya gelecek sporseverlerin kentin tarihi ve kültürel zenginliklerini de keşfetme imkanı bulacaklarını kaydetti.

AA

Ek Uçak Seferleri Düzenlenecek:  Urfa Valisi’nden Süper Kupa Açıklaması!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!