Mehmet Ekinci’nin Seçim Bürosu Açılışı Mitinge Dönüştü!

Yeniden Refah Partisi ( YRP) Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci'nin  seçim İrtibat Bürosu'nun açılışı, yoğun katılım nedeniyle adeta mitinge dönüştü. Açılış törenine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

featured

Yeniden Refah Partisi ( YRP) Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci’nin  seçim İrtibat Bürosu’nun açılışı, yoğun katılım nedeniyle adeta mitinge dönüştü. Açılış törenine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

31 Mart Yerel Seçimlerinde YRP’nin Eyyübiye Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Mehmet Ekinci’nin , seçmenleri ile buluşacağı seçim bürosu’nun açılışı, muhteşem bir katılımla yapıldı. Eyyübiye halkı yoğun ilgi gösterdi.

YOĞUN KATILIM NEDENİYLE AÇILIŞ ADETA MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Seçim çalışmalarını kırsal mahallelerde bulunan kanaat önderleri ve mahalle muhtarlarından aldığı destekle sürdüren Mehmet Ekinci’nin Seçim Bürosu açılışına; Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar, Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi,Akçakale Belediye Başkan adayı Mehmet Yalçınkaya,İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu,Eyyübiye İlçe Başkanı İbrahim Kılıç ,YRP Eyyübiye Belediye Meclis adayları  mahalle muhtarları ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen seçim bürosunun açılışı, miting havasında gerçekleşti.

Program da ilk konuşmayı Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu yaptı. Yetimoğlu’nun ardından konuşan Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, konuşmasında; Memleket isterim şiirini okuyarak başlaysrak başladı.Ekinci ,2014 yılında bu şiirle başlamıştık siyaset yolculuğumuza 2014 yılında halkın istediği adaylar gösterildiğinde bu şiirle başlamıştık. Ve çok hızlı bir şekilde seçim çalışmalarımızı girdikten sonra elhamdülillah bu şiirdeki talepler ne ise bir bir yerine getirmek için uğraş verdik.

2014 yılında belediye başkanı olduğumuzda bir hafta boyunca araba ile dolaştık. Oturacak yerimiz yoktu. Sandalyemiz yoktu. Bir hafta sonra 7 tane makamı olan birisinden izinsiz bir hafta sonu mecbur kalarak o kapıyı açtık ve hizmetlere başladık.

Belediyenin kurumsal yapısını oturmak için hızlıca çaba gösterdik. Bir taraftan kurumsal yapıyı otururken diğer tarafından da insanlarımızın beklediği hizmetleri sunmaya çalıştık. Çok kıymetli bir siyasimiz o dönem bizim hizmetlerle ilgili sabırsızlığımızı görünce şunu ifade etmişti. Mehmet Bey 5 yıl çok uzun bir süre bence hizmetleri son yıla bırak demişti.

Ona cevabımız zaten Eyyübiye yeterince ertelenmişti, ötekileştirilmişti bizim 1 saat bekleyecek zamanımız yok demiştim. Kırsaldan kent merkezine kadar hizmetlere başladık. Neler mi yaptık. Başlık halinde sunacağız. Eyyübiye ilçemizde geniş ailelerin olduğu bir ilçe misafirlerin ağırlanabileceği sevinçli ve hüzünlü günlerinde bir araya gelebileceği bir alanları yoktu.

Kırsalda 130 adet şehir merkezinde 30 ‘a yakın sosyal ve kültürel tesis açarak hizmetlerine sunduk. Akabinde ne mi yaptık. Konut üreten tek belediye o zaman bizdik. 837 konut projenin 287 komutunu bitirdik.

Bunları rezerve konut diye ürettik ki Eyyübiye’de onunda hakkı güzel mekanlarda oturmak.Bütün köy içlerini malzemeler ile döşedik. Ne mi yaptık rezerv alan ürettik. Eyyübiye’nin geleceğini sağlam temeller üzerine oturtmak adına.

Ne mi yaptık Cenap Gülpınar Parkı başta olmak üzere, Salih Özcan parkı Necmettin Cevheri Parkını açtık. Ve dolaysıyla Eyyübiye de yeşil alan miktatımızı iki katına çıkarttık. Bütün parklarımızı kent mobilyalarımız ile döşedik. Spor malzemelerimizi koyduk ki insanlarımız orada rahat rahat spor yapabilsin diye. “İfadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar’ın konuşmasının ardından program son buldu.

Mehmet Ekinci’nin Seçim Bürosu Açılışı Mitinge Dönüştü!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!