Erdoğan, Ak Partinin Kalesi Şanlıurfa’da!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 11 Nisan Kapalı Spor Salonu'nda AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na katılım sağladı.

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 11 Nisan Kapalı Spor Salonu’nda AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’na katılım sağladı.

AK Parti’de 31 Mart Yerel Seçimler için geri sayım başlarken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sahaya indi, Erdoğan’ın önceliği ise deprem bölgesindeki şehirler oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında şunları kaydetti;

Dün Kahramanmaraş’ta 6 Şubat depremlerinin birinci yıl dönümünde deprem şehitlerimizi fatihalarla yad ettik. Bir yılda deprem bölgesinde yapılan çalışmaların icmalini çıkartırken inşası tamamlanan konutların kura çekimi ve anahtar teslimi törenlerini gerçekleştirdik. Daha önceki günlerde de Hatay ve Gaziantep’te de aynı törenleri yapmıştık. Bugün de biraz sonra Harran Üniversitemizin spor salonunda Şanlıurfa’da inşası tamamlanan bin 1314 konutun kura çekimi ve anahtar teslimi törenine katılacağız. Allah’ın izniyle yıl sonuna kadar deprem bölgesinde 200 bin konutun teslimini tamamlayarak acil ihtiyaçları büyük ölçüde gidermiş olacağız.

Erdoğan, Ak Partinin Kalesi Şanlıurfa’da!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!