Yılda 100 Açılış: Başkan Beyazgül’den Hizmet Şov!

‘’Büyükşehir Büyük Sevda İster’’ sloganıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında kente kazandırdığı 100 projenin toplu açılışını gerçekleştirdi.

‘’Büyükşehir Büyük Sevda İster’’ sloganıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında kente kazandırdığı 100 projenin toplu açılışını gerçekleştirdi.

Cumhuriyetin ‘’Yüzüncü yılında 100 Proje’ toplu açılış töreni festival havasında geçti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,  Şanlıurfa’nın Ulusal ve Uluslararası platformlarda hak ettiği yerde olması için çaba harcadıklarını söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu açılış töreni festival havasında geçti. ‘’Büyükşehir, Büyük Sevda İster’’ sloganıyla kentte yapılan projeler düzenlenen toplu açılış töreniyle hizmete açıldı. Ulaşımdan yeni yol ağlarına, parklardan Gençlik ve Kadın Merkezlerine kadar birçok projenin hayata geçirildiği toplu açılış törenine binlerce vatandaş katıldı.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’TARİHİ GÜZELLİKLERİ KORUYARAK MODERN ŞANLIURFA’YI İNŞA EDECEĞİZ’’

Şanlıurfa’nın tarihi dokusunu koruyarak yeni Şanlıurfa’yı inşa ettiklerini anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemiz tarafından düzenlenen bu muhteşem törenle, açılışını yaptığımız hizmet ve eserlerin şehrimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Şanlıurfa’nın tarihini, kültürünü ve doğal güzelliklerini daha da öne çıkaran bu projeler, gelecek nesillere daha iyi bir şehir bırakma hedefimizin bir parçasıdır. Şanlıurfa tarihi ve doğal güzelliklerin şekillendirdiği, hemen her karışından tarihi eserlerin fışkırdığı bir şehirdir.

Bize emanet edilen bu şehrin Belediye Başkanı olarak;  Şanlıurfa’mızı layık olduğu şekilde geleceğe taşımayı sorumluluk kabul ediyorum.  Bizler, dur durak bilmeden, yaptıklarımızla yetinmeden koşuyoruz, koşacağız…  Büyük projelerimizi sürdüreceğiz, yeni projelere başlayacağız’’ dedi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’ŞANLIURFA BİR DÜNYA MARKASIDIR’’

Ulusal ve uluslararası arenada Şanlıurfa’nın hak ettiği yerde olmasını sağlamaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Beyazgül, ‘’Tıpkı geçtiğimiz günlerde UNESCO tarafından MÜZİK ŞEHRİ seçilmemiz gibi, İlimizde turizmi canlandıran ”2023 İSLAM DÜNYASI TURİZM BAŞKENTİ” seçilmemiz gibi, Bu kazanımlar, şehrimizi dünya gündeminde tutmaya devam edecek, Şanlıurfa’mız 2024 yılında da Türkiye’nin parlayan yıldızı olmaya devam edecektir. Hemşehrilerimizin talepleri ve paydaşlarımızın görüşleri doğrultusunda katılımcı belediye anlayışını benimsiyoruz. İnsanımız kadar, medeniyetimiz kadar güzel şehirler imar etmek için, tam kadro milletimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz’’ diye konuştu.

Yılda 100 Açılış: Başkan Beyazgül’den Hizmet Şov!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!